Mirese Erdhet

Zyra jone eshte pjese e komunitetit Shqiptar ne Detroit. Suksesi jone eshte pashmangshmerisht i pandare nga suksesi i ketij komuniteti, dhe rrjedhimisht nga suksesi individual i c'do Shqiptari. Ne synojme gjithmone te arrijme dhe tejkalojme qellimet e klienteve tane ne cdo aspekt.

  Aspektet Ligjore

  Avokatet tane perfaqsojne komunitetin Shqiptar ne te gjitha aspektet ligjore me te cilat ballafaqohet. Disa prej ketyre ceshtjeve jane: ~ Ceshtje Kriminale ~ Ceshtje Biznesi ~ Aksidente / Demtime Personale ~ Gjoba Trafiku ~ Sigurime Shoqerore ~ Ceshtje Papunesie ~ Ceshtje Emigracioni ~ Etj.

   Ceshtje Kriminale

   Ceshtjet kriminale kane sanksione te renda jo vetem ne aspektin e sistemit penal por edhe per statusin e emigracionit. Avokatet tane kane vite qe ndihmojne komunitetin tone Shqiptar ketu ne Michigan me te gjithe problemet e ndryshme me te cilet ballafaqohet.

   Disa nga llojet e ndryshme te ceshtjeve qe kemi hasur ne te kaluaren jane:

    Retail Fraud

    Operating While Intoxicated

    Driving on a Suspended License

    Possession of Marijuana

    Minor in Possession

    Assault and Battery / Domestic Violence

    Home Invasion

    Resisting and Obstructing

    Financial Transaction Device

    Embezzlement

    Fail to Stop at a Property Damage Accident

    OWI Causing Death

    Possession of Analogues

    Disorderly Person

    Etc.

     Kontakt

     Adresat:

     5960 Livernois Rd.
     Troy, Michigan 48098
      Telephone:
      Tel. (248) 649-1000
      Fax. (248) 792-3487

      E-mail:
      Renis@Nushajlaw.com
      (248) 649-1000